ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο μεγαλύτερο Gaming Event της Ευρώπης

Οι προγραμματιστές μας πήγαν Πράγα

Στο μεγάλο gaming event White Nights που έλαβε χώρα 13 και 14 Φεβρουαρίου στην Πράγα της Τσεχίας συμμετείχε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά εκπροσωπούμενο από τους καθηγητές πληροφορικής Εμμανουέλα Μαρλά και Θεόδωρο Κίτσο.

Τα White Nights είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση του χώρου των ψηφιακών παιχνιδιών που συγκεντρώνει ανεξάρτητους προγραμματιστές ηλεκτρονικών παιχνιδιών, promoters και resellers από όλη την Ευρώπη.

Οι δύο καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά συμμετείχαν ως μέλη της ομάδας ThEmma -μια από τις έξι ομάδες που συμμετείχαν- κατόπιν πρόσκλησης και χορηγίας από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Πρόκειται για τη δεύτερη ελληνική αποστολή δημιουργών video games στην Πράγα και πέμπτη αποστολή που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με στόχο την ενίσχυση και προβολή του τομέα ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Η ομάδα ThEmma και οι καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρουσίασαν έργα και δημιουργίες που ολοκλήρωσαν με την υποστήριξη των σπουδαστών τους, οι οποίοι εργάστηκαν υπό πραγματικές συνθήκες χρόνου και πίεσης.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρέχει με διαφορά το κορυφαίο πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» : εκπροσωπείται στα μεγαλύτερα gaming events της Ευρώπης, οι σπουδαστές και οι καθηγητές Πληροφορικής (developers/video games) συμμετέχουν σε πραγματικά projects και έρχονται σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111