ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Αθήνα
210 3806166
Πειραιάς
210 4190854
Λάρισα
2410 549360
Θεσσαλονίκη (*Υπό αδειοδότηση)
2311 256610

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο Athens Game Festival

Το ελληνικό video game ήταν εκεί!

Το ελληνικό video game ήταν εκεί! Σε μία έκθεση 3.500τμ στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι,το διήμερο 28-29 Οκτωβρίου περισσότεροι από 60 δημιουργοί ψηφιακών παιχνιδιών και εταιρειών απ όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College ήταν εκεί και όπως κάθε φορά εντυπωσίασαν τους ειδικούς και το κοινό τόσο με την τεχνογνωσία τους στο games programming αλλά και με τις καινοτόμες ιδέες τους. Από το booth του ΟΜΗΡΟΥ πέρασαν αρκετοί επισκέπτες και έμειναν έκπληκτοι όχι μόνο με τα πρωτοπόρα παιχνίδια που δημιούργησαν οι σπουδαστές, αλλά κυρίως με τον τρόπο που τα παρουσίασαν. Ο χώρος γέμισε με αρκετά ονόματα από το χώρο του Game Dev της ελληνικής κοινότητας, ενώ όλοι οι game lovers και τις δύο ημέρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από πρωτοπόρους επαγγελματίες της βιομηχανίας του gaming, όπως Google, Facebook, Amazon, King, Unity και Wargaming, να συμμετάσχουν σε συναντήσεις με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο Paolo Pedercini, σχεδιαστής ψηφιακών παιχνιδιών και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και ο Adam Mayes, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα, οι οποίοι μίλησαν για την τέχνη της αφήγησης στα παιχνίδια.
Η δεύτερη μέρα του Athens Games Festival ήταν αντίστοιχα παιχνιδιάρικη και διδακτική καθώς ο κ. Σπύρος Πλέσσας – αντιπρόσωπος της Google Ελλάδοs επισκέφτηκε το booth του Aegean College και με τις σπουδαίες του γνώσεις συμβούλεψε και καθοδήγησε τους σπουδαστές. Στο game over της ημέρας το AGF σε συνεργασία με το Aegean College και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συνδιοργάνωσαν το καλύτερο After Party όπου επί σκηνής παραβρέθηκε όλη η game αφρόκρεμα και σε ρυθμούς των DJ σπουδαστών των τμημάτων Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, ανακοινώθηκε o μεγάλος νικητής του Nordic Game Discovery Contest.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

  Τηλεφώνησε
  Επικοινώνησε με το παράρτημα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θέλεις.

  Αθήνα:
  210 3806166
  Πειραιάς:
  210 4190854
  Λάρισα:
  2410 549360
  Θεσσαλονίκη (*Υπό αδειοδότηση):
  2311 256610
  Αθήνα:
  info@omiros.gr
  Πειραιάς:
  infopeiraias@omiros.gr
  Λάρισα:
  thessaly@omiros.gr
  Θεσσαλονίκη (*Υπό αδειοδότηση):
  thessaloniki@omiros.gr