ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Πειραιά!

Σε μια ξεχωριστή εορταστική βραδιά την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και κήρυξε έτσι την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Τον πειραϊκό ουρανό φώτισαν δεκάδες πυροτεχνήματα, ενώ ακολούθησε μεγάλη συναυλία και street party, στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου με τη συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Χρύσπας, του συγκροτήματος «Kings» και του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού και DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

Τους καλλιτέχνες πλαισίωσαν χορευτικά συγκροτήματα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, που εκτέλεσε με μαεστρία χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή Πειραιώτισσα παρουσιάστρια, κα. Νόνη Δούνια.

Από τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πειραιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά το οποίο δεσπόζει με τις δράσεις του στην καρδιά της πόλης.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής σκάρωσαν για την περίσταση λαχταριστές λιχουδιές και τις προσέφεραν σε επισκέπτες και περαστικούς.

Στη συνέχεια ξεφάντωσαν μαζί με τους καθηγητές, τη διοίκηση και τους σπουδαστές όλων των τμημάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College Πειραιά αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δύναμη του ΟΜΗΡΟΥ.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111