Την Τρίτη 09 Απριλίου ο βραβευμένος Executive Chef με χρυσούς σκούφους και αστέρι Michelin , Νίκος Φωτιάδης πραγματοποίησε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τεμαχισμό του αρνιού αποκλειστικά για τους σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Φωτιάδης εκτός από αναρίθμητες βραβεύσεις και σημαντικές διακρίσεις είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού διατροφικού πολιτισμού και γαστρονομίας, executive chef της Διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος και συγγραφέας πολλών γαστρονομικών βιβλίων.
Την Τρίτη βρέθηκε πίσω από τον πάγκο της κουζίνας του Ομήρου για να μας μυήσει στα μυστικά του τεμαχισμού του αρνιού και κατάφερε μια τόσο παραδοσιακή διαδικασία και ένα εθιμοτυπικό πιάτο να μας το παρουσιάσει στη πιο «gourmet» εκδοχή του!