Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111
Ρωμύλος Φωτέλογλου
O Ρωμύλος Φωτέλογλου με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη και παράδοση στην ζαχαροπλαστική τέχνη, εργάστηκε σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Grand resort Lagonissi το Μεγάλη Βρετανία – King George και ως Pastry Chef στο Mykonos Blu Grecotel. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε σε εστιατόρια, caterings και artigianale ζαχαροπλαστεία όπως η Ηπειρώτισσα.
Η εμπειρία του σε διάφορες εκδοχές της ζαχαροπλαστικής τέχνης του προσέδωσε μια σφαιρική και ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου.
Σήμερα εργάζεται ως Pastry Chef στο Solo Gelato και διδάσκει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.