Με αφοσίωση στην προώθηση της επαγγελματικής κατάρτισης και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ, στις πόλεις της Αθήνας, του Πειραιά, της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης αναδεικνύονται ως σημείο αναφοράς για την επιτυχημένη καριέρα, προσφέροντας ένα πλούσιο φάσμα εξειδικευμένων προγραμμάτων με στοχευμένη προσέγγιση.

Η διαρκής προσπάθεια για υψηλό επίπεδο ποιότητας στην εκπαίδευση, καθώς και η εμπειρία των εκπαιδευτών μας, οι οποίοι ανήκουν στην κορυφή του κλάδου τους, συμβάλλουν στην επιτυχή πορεία της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ, η οποία έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα σπουδών για τελειόφοιτους και απόφοιτους του Επαγγελματικού Λυκείου που προέρχονται από κατεύθυνση συναφή με τις ειδικότητες του Σ.Α.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ, ολοκληρώνεται σε 2 εξάμηνα (1 έτος).

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν Ισχυρό Κρατικό Δίπλωμα, αναγνωρισμένο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, που τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κλείσε τη θέση σου σήμερα!