Όλγα Γερούτη

Η Γερούτη Χ. Όλγα είναι καθηγήτρια και υπεύθυνη τομέα φυσικοθεραπείας στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ.
Απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Πατρών (παράρτημα Αιγίου) και του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διαχείριση του περιβάλλοντος και οι επιπτώσεις στην υγεία» Ιατρική Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα με ειδίκευση στο manual therapy και τις τεχνικές P.N.F. και το βελονισμό (Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική). Παρακολουθεί πρόγραμμα εξειδίκευσης στην σπλαχνική κινητοποίηση, του ινστιτούτου Barral.

Έχει κάνει 3 παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια και συγκεκριμένα:

*Παρουσίαση εργασίας στην 19η επιστημονική διημερίδα που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ν.Ι.Μ.Τ.Σ (2010), με θέμα ‘Παγωμένος ώμος – αποκατάσταση με τεχνικές Mulligan’.

*Παρουσίαση εργασίας με θέμα ‘Ρωγμώδες κάταγμα επιγονατίδας αποκατάσταση με τεχνικές Maitland και Μulligan’ , στο 20ό ετήσιο πανελλήνιο επιστημονικό συνέδριο φυσικοθεραπείας 2010, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του υπουργείου υγείας στο Μαρούσι.

*Παρουσίαση εργασίας στην 20ή επιστημονική διημερίδα που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ν.Ι.Μ.Τ.Σ (2011), με θέμα ‘Δυσλειτουργίες Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής Στήλης – Αποκατάσταση με τεχνικές Maitland’.

Μετρά επίσης και μια συμμετοχή σε παρουσίαση εργασίας στο 38ο Πανελλήνιο συνέδριο της Ιατρικής με θέμα «Οι άστεγοι των Αθηνών – Ιατρική και κοινωνιολογική προσέγγιση».
Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με τον χορό και την μουσική.