Γιώργος Λιώρης

Γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1973. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. και μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Από τα έδρανα των αμφιθεάτρων του Πανεπιστημίου Αθηνών  βρέθηκε στο ραδιόφωνο του FLASH 96,1 και από τότε, ως sportscaster, ζει το παιδικό του όνειρο. Το 1997 διέβη για πρώτη φορά το κατώφλι της Nova (τότε Filmnet/Supersport), για να γνωρίσει τον «μαγικό» κόσμο της τηλεόρασης, στον οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα, έχοντας από το 2010 επιστρέψει στη Nova.

Είχαν μεσολαβήσει ο επίσης συνδρομητικός Alpha Digital, η τηλεόραση του Alpha και του ΣΚΑΪ. Εν τω μεταξύ ο Αlpha 98,9 και ο ΣΚΑΪ 100,3 συντήρησαν τη ρομαντική σχέση με τα ερτζιανά. Αρχισυνταξία, παρουσιάσεις δελτίων και εκπομπών, περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου και λοιπών αθλητικών γεγονότων συνθέτουν την εργασιακή του εμπειρία, την οποία, μαζί με τις φοιτητικές του σημειώσεις, μοιράζεται από το 2009 με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Η εφημερίδα «Κόσμος των Σπορ» και τα περιοδικά Auto-Τρίτη και Auto-Motor und Sport αποτέλεσαν αλησμόνητα λημέρια του στον έγγραφο τύπο. Πλέον, η ιστοσελίδα novasports.gr αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή, χωρίς σημειωματάριο από χαρτί. Το 2004 εργάστηκε στην Υπηρεσία Ολυμπιακής Πληροφόρησης στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.