Αντώνης Μαρκοζάνης
O Aντώνης Μαρκοζάνης έχει εργαστεί για μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια, μερικά εκ των οποίων είναι το ξενοδοχείο Caravel, το ξενοδοχείο Ηilton, το εστιατόριο Mezalluna, το ιταλικό εστιατόριο Pasta al Porto. Aσχολείται, επίσης, με catering δεξιώσεων.
Από το 2011 ως σήμερα, εργάζεται ως σεφ στο εστιατόριο Patio στο Χαλάνδρι και έχει την επίβλεψη των εστιατορίων Casual στη Γλυφάδα και Πρίμα Πλώρα και Φαγοπότι στο Πόρτο Ράφτη. Το 2013 υπήρξε σεφ στην Alpha Bank και το 2014 ήταν sous Chef στο ξενοδοχείο Mare Nostrum. Ο Αντώνης Μαρκοζάνης είναι κάτοχος αργυρού μεταλλίου σε διαγωνισμό μαγειρικής στην κατηγορία σαλάτα για το 2005 και κάτοχος αργυρού μεταλλίου στην κατηγορία ψαριού για το 2006 και το 2008. Επιπλέον, από το 2007, είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ΕΦΕΤ ISO και HACCP από τις εταιρείες Newrest Hellas και Γευσήνους. Στα ενδιαφέροντά του συμπεριλαμβάνεται η Μοριακή Γαστρονομία και η Μαγειρική με υγρό άζωτο. Είναι κάτοχος του Ναυτικού Φυλλαδίου και εργάζεται ως καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.