Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι μια μορφή τροποποίησης του σώματος με την τεχνική της εισαγωγής ανεξίτηλου μελανιού στο χόριο στρώμα του δέρματος με σκοπό την αλλαγή του χρώματός του.

Το τατουάζ αναφέρεται και ως «μελάνι», «κομμάτια», «τέχνη του δέρματος» «τέχνη του τατουάζ», «τατς», ή «δουλειά», ενώ οι δημιουργοί του ως “τατουατζήδες”, «καλλιτέχνες του τατουάζ», «τατούερς» ή «τατούιστς» και τα μέρη όπου εργάζονται ως «καταστήματα τατουάζ», «στούντιο τατουάζ» ή «αίθουσες τατουάζ».

Στην εποχή μας το tattoo είναι μια πολύ διαδεδομένη επιλογή αισθητικής διαφοροποίησης, αλλά και ένα πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο τατουάζ στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ γίνεται από έμπειρο τατουατζή που θα σου μάθει τις βασικές αρχές και τα μυστικά μιας απαιτητικής εργασίας και κυρίως πώς να “χτυπάς” με ασφάλεια.

Η πρακτική εκπαίδευση γίνεται σε ένα ατμοσφαιρικό εργαστήριο εξοπλισμένο με μηχανάκια, μελάνια και εξοπλισμό τήρησης των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Ενδεικτικά διδάσκονται:

  • Ιστορία του Tattoo.
  • Δέρμα και Ανατομία Δέρματος.
  • Απολύμανση-Αποστείρωση-Αντισηψία.
  • Εργαλεία.
  • Βody Art.

 

  • σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με όλα τα απαραίτητα μέσα και υλικά στη διάθεση των σπουδαστών.
  • θα σπουδάσεις σε μια αναγνωρισμένη σχολή που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα εκπαίδευσης, υγιεινής και ασφάλειας.

Το σεμινάριο τατουάζ απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν σχολή τατουάζ και θέλουν να διδαχθούν τις τεχνικές δερματοστιξίας σε υψηλό επίπεδο από επαγγελματίες του χώρου και να αποκτήσουν πιστοποιημένο δίπλωμα.

Σκοπός του σεμιναριακού προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν τις πανάρχαιες μεθόδους διακοσμητικής του δέρματος, αλλά και την εξέλιξή τους.

Με το Πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου μπορείς να αποδείξεις τη γνώση σου για να εργαστείς σε εξειδικευμένα studio, σε κέντρα Ομορφιάς αλλά και στον χώρο του θεάματος.