ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Τα Στελέχη Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών επισκέφθηκαν την Safeguard Security

Τρόπος λειτουργίας μιας πρότυπης εταιρείας Security

Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών», του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Safeguard Security.

Η εταιρεία Safeguard Security φιλοξένησε τους σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών», του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, σε μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα επίσκεψη.

Ο Γενικός Διευθυντής της Safeguard Security και Υποστράτηγος (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νικόλαος Κολιάκος, μαζί με την επιτελική του ομάδα, υποδέχθηκε τους σπουδαστές και τους ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας μιας πρότυπης εταιρείας Security, καθώς και για το μέλλον του Κλάδου Ασφάλειας, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του επαγγέλματος και για τον τρόπο που μπορούν να σταδιοδρομήσουν ευδόκιμα σε αυτόν.

Ακολούθησε επίδειξη μέρους του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού ασφαλείας της Safeguard Security και μέθοδοι αναβαθμισμένης παροχής ασφαλείας, όπως για παράδειγμα με την χρήση Drones.

Εν συνεχεία, οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν σε νευραλγικά Τμήματα της εταιρίας, όπως στο ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων και Εικόνας, στον προθάλαμο του Τμήματος Χρηματαποστολών και στο Τεχνικό Τμήμα.

Παράλληλα, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο δράσης του κάθε επιμέρους Τμήματος και τους δόθηκαν παραδείγματα, αλλά και ζωντανή διαχείριση- ανταπόκριση περιστατικών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τους σπουδαστές να γνωρίζουν ξεχωριστά και ανά ιδιότητα όλη την επιτελική ομάδα της Safeguard Security, έχοντας την δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να απαντηθούν όλες οι απορίες τους.

Η Safeguard Security στέκεται αρωγός τέτοιων εκπαιδευτικών δράσεων και φιλοδοξεί να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο, στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης-κατάρτισης των μελλοντικών στελεχών ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111