ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη «Γέφυρα Ζωής»

«Σώστε τα Χριστούγεννα»

Οι γιορτές ήρθαν νωρίτερα φέτος για τα παιδιά της οργάνωσης «Γέφυρα Ζωής» χάρη στη μαραθώνια εκδήλωση που διοργάνωσε το Aegean College με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στο Σύνταγμα με σύνθημα «Σώστε τα Χριστούγεννα».

Από νωρίς το πρωί, στην οδό Πανεπιστημίου 17 «παρατάχθηκαν» εκατοντάδες δώρα, στολίδια, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, δημιουργίες των τμημάτων Παιδαγωγικών, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Σε αυτά προστέθηκαν χειροποίητα γλυκά που παρασκεύασαν μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και λαχταριστές δημιουργίες του Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος στήριξε από την πλευρά του το πολύτιμο κοινωνικό έργο της Γέφυρας Ζωής.

Πολύ γρήγορα ο πιο κεντρικός δρόμος της Αθήνας γέμισε από κόσμο, μουσική και κάλαντα με τους σπουδαστές Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας να επιμελούνται το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα.

Παρέα ο Άη Βασίλης και σπουδαστές όλων των τμημάτων του Aegean College και του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ πρωτοστάτησαν σε μια αυθόρμητη χριστουγεννιάτικη γιορτή που στήριξε τη Γέφυρα Ζωής, ανέδειξε το πλούσιο κοινωνικό έργο του ΟΜΗΡΟΥ και απέδειξε ποιο είναι το πραγματικά μεγάλο Κολέγιο που ηγείται στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Η γιορτή συνεχίστηκε νωρίς το απόγευμα όταν σπουδαστές των Παιδαγωγικών, της Ειδικής Αγωγής, της Εργοθεραπείας, της Λογοθεραπείας και της Ψυχολογίας του Aegean College μαζί με τους καθηγητές τους υποδέχτηκαν τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής και τους προσέφεραν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη «εμπειρία» που τα είχε όλα και πρωτίστως ανθρωπιά!

Συγχαρητήρια σε όλους και Ευτυχισμένες Γιορτές!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111