Ο απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης, Γιώργος Τσουκαλάς, μιλάει για τις σπουδές του στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και την επαγγελματική του πορεία:
“Μετά τις σπουδές μου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ξεκίνησα δουλεύω πάνω στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Τα τελευταία 5 χρόνια συνεργάζομαι με το εστιατόριο Hytra (1 αστερι michelin)!Έχω δουλέψει και σε κάποια άλλα εστιατόρια όπως: Oozora,Barrio restaurant, Artisanal,Stinking bishop.
Έχω περάσει 2 μήνες στο εστιατόριο Geranium (3 αστέρια michelin και νούμερο 5 στον κόσμο στη λίστα με τα εστιατόρια) στην Κοπεγχάγη!
Τώρα είμαι executive chef στο εστιατόριο OMMA στην Τήνο!Επίσης, σε λίγες μέρες ανοίγω το δικό μου εστιατόριο.”
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει όλα τα εφόδια στους σπουδαστές του, για επαγγελματική εξέλιξη.