ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ένα Μαγευτικό Fashion Show από τις Ανώτερες Σχολές ΟΜΗΡΟΣ

Εντυπωσιακές Δημιουργίες από τον Τομέα Ομορφιάς

Ένα Μαγευτικό Fashion Show από τις Ανώτερες Σχολές ΟΜΗΡΟΣ

Στις 19 Ιουνίου 2024, οι Ανώτερες Σχολές ΟΜΗΡΟΣ διοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά το καθιερωμένο Fashion Show, το οποίο σηματοδότησε τη λήξη του Ακαδημαϊκού Έτους. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί πλέον θεσμό και συγκεντρώνει πλήθος καλεσμένων, που έρχονται να απολαύσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών και των επαγγελματιών του χώρου της μόδας και της ομορφιάς.

Φέτος, είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε το Show του καταξιωμένου σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου για το Brand Celebrity Skin.

Εντυπωσιακές Δημιουργίες και Συνεργασίες

Η εκδήλωση δε σταμάτησε μόνο στις μοναδικές δημιουργίες του Δημήτρη Στρέπκου. Τα κοσμήματα που πλαισίωναν τα outfits ήταν από το brand AGAPI, ενώ οι τσάντες ήταν δημιουργίες του Tsatis, προσθέτοντας μια επιπλέον νότα πολυτέλειας και κομψότητας στο όλο σύνολο. Τα μοντέλα που παρουσίασαν τις δημιουργίες ανήκαν στην Cristi Models Agency της κυρίας Κρίστι Κρανά, εξασφαλίζοντας την άψογη παρουσίαση των ρούχων και αξεσουάρ.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του Fashion Show ήταν η συμβολή των σπουδαστών του Τομέα Ομορφιάς των Ανώτερων Σχολών ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από την καθοδήγηση των καθηγητών τους, οι σπουδαστές παρουσίασαν τη δουλειά τους μέσω εντυπωσιακών χτενισμάτων, μακιγιάζ μοντέλων και Bodypainting. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εξαιρετικά, δείχνοντας το ταλέντο και την αφοσίωση των νέων επαγγελματιών στον χώρο της ομορφιάς.

Το Fashion Show της 19ης Ιουνίου ήταν μια γιορτή της δημιουργικότητας και της μόδας, και έδωσε την ευκαιρία σε όλους να δουν από κοντά τις καινοτόμες ιδέες και τα ταλέντα που αναπτύσσονται στις Ανώτερες Σχολές ΟΜΗΡΟΣ. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά, για να απολαύσουμε ξανά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Δείτε το video!

 

 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111