ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Αθήνα
210 3806166
Πειραιάς
210 4190854
Λάρισα
2410 549360
Θεσσαλονίκη (*Υπό αδειοδότηση)
2311 256610

Gala Dégustation στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Cook n' Bake |

Gala Dégustation για λίγους και εκλεκτούς παρατέθηκε στις εγκαταστάσεις των τμημάτων Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου σεμιναρίου προσομοίωσης λειτουργίας εστιατορίου με αγγλικό πρωτόκολλο service. Σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής ,Οινολογίας – Βαr και Τουριστικών με την καθοδήγηση των διακεκριμένων καθηγητών τους δημιούργησαν και παρέθεσαν με τον απόλυτο επαγγελματισμό ένα γεύμα υψηλού επιπέδου για προσωπικότητες της Γαστρονομίας , της Εστίασης, του Τουρισμού και των Media.

Στην καλαίσθητη ροτόντα διακρίναμε τους κ.κ Ειρήνη Αλβέρτη Eκπρόσωπο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ιάκωβο Απέργη Chef του Tζανείου Νοσοκομείου, Τίνα Παπαδέλλη Σύμβουλο Επικοινωνίας και στενή συνεργάτιδα του Στέλιου Παρλιάρου, Άγγελο Ρέντουλα Διευθυντή Γαστρονομικών Εκδόσεων Καθημερινής-Γαστρονόμος, Δημήτρη Κρομμύδα Πρόεδρο της εταιρείας τροφίμων ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ οι οποίοι απόλαυσαν την γαστρονομική εμπειρία και το service και αισθάνθηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον της τουριστικής οικονομίας της χώρας μας, διότι διαπίστωσαν ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ετοιμάζει τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Τηλεφώνησε
    Επικοινώνησε με το παράρτημα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θέλεις.

    Αθήνα:
    210 3806166
    Πειραιάς:
    210 4190854
    Λάρισα:
    2410 549360
    Θεσσαλονίκη (*Υπό αδειοδότηση):
    2311 256610
    Αθήνα:
    info@omiros.gr
    Πειραιάς:
    infopeiraias@omiros.gr
    Λάρισα:
    thessaly@omiros.gr
    Θεσσαλονίκη (*Υπό αδειοδότηση):
    thessaloniki@omiros.gr