ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Παιδαγωγικά: Επίσκεψη στον σύλλογο "Η ΓΛΑΥΚΑ"

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αυτισμού, ο τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επισκέφθηκε τον σύλλογο "Η ΓΛΑΥΚΑ".

Από  την 1η Νοεμβρίου 2007, με απόφαση του ΟΗΕ, καθιερώθηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, στις 2 Απριλίου. Μια ημέρα η οποία είναι πάνω απ΄όλα αφιερωμένη στο παιδί με αυτισμό!

Στο πλαίσιο αυτό, ο τομέας Παιδαγωγικών του Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ, επισκέφθηκε τον Πολιτιστικό-Ψυχαγωγικό Σύλλογο Κερατσινίου-Δραπετσώνας “Η ΓΛΑΥΚΑ”, που απασχολεί δημιουργικά νέους με σωματική και νοητική αναπηρία.

Οι σπουδάστριες του ΙΙΕΚ, συμμετείχαν σε θεατρικά δρώμενα με τα παιδιά, απασχολήθηκαν με χειροτεχνίες και κατασκευές και τους πρόσφεραν γλυκά και δώρα! Σκοπός της επίσκεψης ήταν να αποκτήσουν πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες.

Το ΙΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών και φροντιστών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, και με τη νέα αυτή δράση, ανάμεσα σε πολλές άλλες, αποδεικνύει έμπρακτα την φιλανθρωπική του δράση, μοιράζοντας χαμόγελα, όπου και όταν υπάρχει ανάγκη.

Σπουδές στα Παιδαγωγικά

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει σπουδές σε έναν τομέα αιχμής, όπως είναι τα Παιδαγωγικά και μία επαγγελματική επιλογή που απαιτεί υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά.

Επενδύουμε σε σύγχρονες και πρότυπες παιδαγωγικές μεθόδους προσχολικής αγωγής, και δημιουργούμε επαγγελματίες βοηθούς βρεφονηπιοκόμων που μπορούν να συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη των παιδιών.

Συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες ιδιωτικούς και δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπου οι σπουδαστές του τομέα μπορούν να πραγματοποιήσουν την αμειβόμενη πρακτική τους άσκηση.

Πέρα από το πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων που εμπλουτίζουν το βιογραφικό των σπουδαστών μας, παρέχουμε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με προσομοιώσεις της λειτουργίας των σύγχρονων παιδικών σταθμών και εκπαίδευση από επιστήμονες παιδαγωγούς και ειδικούς ψυχοκινητικής αγωγής.

Κάνε την ενασχόλησή σου με τα παιδιά, επάγγελμα! Σπούδασε Παιδαγωγικά στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

 

 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111