Ο Pastry Chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ απάντησε σε καίριες ερωτήσεις που απασχολούν όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την Vegan Κουζίνα αλλά και την ολοκληρωμένη επιστημονική γνώση, τις βασικές αρχές και τεχνικές που θα λάβει ο μαθητής φοιτώντας στον ΟΜΗΡΟ.
Μία μικρή γεύση της συνέντευξης…
Τι μπορεί να μάθει ένας μαθητής στη σχολή για τη βίγκαν γαστρονομία;
Η φυτοφαγία είναι ένας τρόπος ζωής που όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να
ακολουθήσουν. Μέσω σεμιναρίων αλλά και μεμονωμένων πληροφοριών που
παραδίδονται στο κάθε μάθημα, οι σπουδαστές της σχολής εκπαιδεύονται θεωρητικά και
πρακτικά στη βίγκαν γαστρονομία.
Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ
Η Σχολή Επισιτισμού του ΙΕΚ διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα, τον
Πειραιά και τη Λάρισα και συνεργάζεται με κορυφαίους ενεργούς επαγγελματίες του
κλάδου με πολυετή εμπειρία σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό επάγγελμα. Οι κουζίνες και τα
εργαστήρια κατασκευάστηκαν σύμφωνα με το μοντέλο διασφάλισης και ελέγχου ποιότητας
HACCP του προγράμματος ασφάλειας τροφίμων.
Οι σπουδαστές μέσα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών λαμβάνουν θεωρητική γνώση και πραγματοποιούν την πρακτική άσκηση σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον υψηλών
απαιτήσεων. Αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες και αποκτούν απαραίτητες γνώσεις για να σταδιοδρομήσουν σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.