ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Τομέας Ναυτιλιακών: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στους Lloyd's Register

Κορυφαίος Βρετανικός Νηογνώμονας στην Ελλάδα

Οι σπουδαστές του Τομέα Ναυτιλιακών Σπουδών επισκέφθηκαν τους Lloyd's Register

Ο Τομέας Ναυτιλιακών Σπουδών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Νηογνώμονα στην Ελλάδα (Lloyd’s Register) την Τρίτη 23 Μαϊου 2023.

Σκοπός της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης ήταν αρχικά οι σπουδαστές μας να βρεθούν σε ένα εταιρικό περιβάλλον -παρεμφερές με εκείνο μίας ναυτιλιακής εταιρείας και δη πολυεθνικής- και εν συνεχεία να κατανοήσουν την (ιστορική) σημασία και συνεισφορά του Βρετανικού Νηογνώμονα στην εμπορική ναυτιλία.

Επίσης, κατέστη σαφής στους σπουδαστές η έννοια και σημασία της ασφάλειας στις θαλάσσιες μεταφορές σήμερα και ο ρόλος που οι Lloyd’s, δηλαδή ο Βρετανικός Νηογνώμονας, κατέχουν σε αυτήν.

Παράλληλα, έγιναν σύντομες παρουσιάσεις από εταιρικά στελέχη οι οποίες αφορούσαν τις καθημερινές εργασιακές τους αρμοδιότητες στον τομέα ευθύνης τους, αλλά και mentoring σχετικά με την μελλοντική εργασιακή αποκατάσταση των σπουδαστών μας στους διαφόρους τομείς της εμπορικής ναυτιλίας.

Την εκπαιδευτική επίσκεψη συντόνισαν οι καθηγητές, κκ. Στρατάκης Αντώνιος και Λιοτσάκης Νικόλαος, ενώ προΐστατο ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Μακρυπλίδης Γεώργιος.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111