ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Διάλεξη Re-Imagine Marketing στο ΙΕΚ Όμηρος Πειραιά

Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε τον CEO της Νο 1 εταιρείας marketing

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στο Παράρτημα Πειραιά του ΙΕΚ Όμηρος, είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε τον Κο Φώτιο Βασιλείου, τον CEO της Νο 1 εταιρείας marketing στην Ελλάδα, της εταιρείας “White Space”, ο οποίος και πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο “Reimagine Marketing”.

Ο Κος Φώτιος Βασιλείου, ηγέτης μίας εταιρείας με εξειδίκευση στην δημιουργία επιτυχημένων και υψηλού επιπέδου marketing και branding strategies και έχοντας περισσότερα από δεκαπέντε έτη στο ενεργητικό του, έχει σχεδιάσει επιτυχημένες στρατηγικές για εταιρείες κατέχουσες ηγετική θέση στην αγορά, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις εταιρείες Cosmote, Heineken, Germanos, Sephora, Media Strom, ΑΒ Βασιλόπουλος και πολλές άλλες. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η συμβολή του στον σχεδιασμό υψηλού επιπέδου digital στρατηγικών για όλα σχεδόν τα επιτυχημένα shows της ελληνικής τηλεόρασης, με ενδεικτικά παραδείγματα τα tv shows “The Voice”, “Survivor”, “X-Factor”, “Project Runaway”.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης εκπαιδευτικών δράσεων και διαλέξεων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ Όμηρος Πειραιά, ο Κος Φώτιος Βασιλείου, ως guru του χώρου του marketing, μας μεταλαμπάδευσε τις πολύτιμες γνώσεις του και την εμπειρία του σχετικά με τις προκλήσεις, το μέλλον και τις προοπτικές του marketing υπό το πρίσμα του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, Κος Νικόλαος Μακρυπλίδης, ο Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, Κος Γεώργιος Μακρυπλίδης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Κος Νικόλαος Μανεσιώτης.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111