ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Αχιλλέας Χαρίτος: ο κορυφαίος Έλληνας make-up artist στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει με τη δουλειά του την εικόνα της σύγχρονης μόδας

Ο Αχιλλέας Χαρίτος, ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει με τη δουλειά του την εικόνα της σύγχρονης μόδας και ομορφιάς σε έντυπα, περιοδικά και πασαρέλες ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο κορυφαίος Έλληνας make-up artist ξεκίνησε την καριέρα του από τον χώρο του κινηματογράφου και της διαφήμισης προτού εργαστεί με τεράστια επιτυχία στο χώρο της μόδας και του θεάτρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών όταν χρησιμοποιεί το πινέλο του μοιάζει με ζωγράφο που δημιουργεί σε καμβά.

Έχει συνεργαστεί με όλα τα γνωστά περιοδικά μόδας και έχει επιμεληθεί την εικόνα πάρα πολλών ανθρώπων του θεάτρου, της τηλεόρασης, του τραγουδιού και της πολιτικής.

«Τhe eye sees what the mind knows» είναι το μότο με το οποίο πορεύεται και περνάει την τέχνη του στις νέες γενιές με θετική διάθεση, χιούμορ και ταπεινότητα.

Θα διδάξει τα μυστικά της αισθητικής και του επαγγελματικού Μακιγιάζ στις σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τον καλωσορίζει με υπερηφάνεια στην ομάδα των συνεργατών του και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111