ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Στρατηγική Συνεργασία Σχολών ΟΜΗΡΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ Α.Ε.

Ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με υπερσύγχρονο εξοπλισμό & πρακτική άσκηση

Στρατηγική Συνεργασία Σχολών ΟΜΗΡΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΕ: Μια Νέα Εποχή για τα Τεχνικά Επαγγέλματα

Οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ, πρωτοπόρος στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανακοινώνουν με χαρά τη νέα στρατηγική συνεργασία με την ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΕ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας επαγγελματικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή αφορά τις ειδικότητες, Τεχνικός Μηχανοτρονικής ΟχημάτωνΤεχνικός Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, και Τεχνικός Αυτοματισμών προσφέροντας νέες δυνατότητες και σημαντικά οφέλη στους σπουδαστές. 

Με τη σύναψη αυτής της συνεργασίας, οι Σχολές ΟΜΗΡΟΣ ενισχύουν την εκπαιδευτική τους προσφορά, παρέχοντας στους σπουδαστές πρόσβαση σε υπερσύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα και εξοπλισμό αιχμής. Η ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΕ, με την πολυετή εμπειρία της και την εξειδίκευση στον τομέα των επαγγελματικών μηχανημάτων, θα συμβάλει καθοριστικά στην πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών, εξασφαλίζοντας την άμεση επαφή τους με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. 

Επίσης, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, αποκτώντας πολύτιμες δεξιότητες που θα τους καθιστούν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας αυτής, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΕ, ενισχύοντας περαιτέρω τις επαγγελματικές τους προοπτικές. 

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι Σχολές ΟΜΗΡΟΣ και η ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΕ θέτουν τις βάσεις για μια μακρόχρονη και επωφελή συνέργεια, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και την υποστήριξη των νέων επαγγελματιών στην πορεία τους προς την επιτυχία. 

Τα Τεχνικά Επαγγέλματα ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. Εσύ, θα ακολουθήσεις; 

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης σε Αθήνα ή Πειραιά, Λάρισα ή Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε Προνομιακά Δίδακτρα στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2024.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111