ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Στρατηγική Συνεργασία Σχολές ΟΜΗΡΟΣ – Nissan Θεοχαράκης Α.Ε.

Εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας

Στρατηγική Συνεργασία Σχολές ΟΜΗΡΟΣ – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Η Σχολή ΟΜΗΡΟΣ, ο ιστορικότερος φορέας μεταλυκειακής εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και η Νικ. Ι. Θεοχαράκης, μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που από το 1961, αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ιαπωνικής Nissan Motor Co., ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς επαγγελματιών που θα διαπρέψουν, λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου κατάρτιση, στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της μηχανοκίνησης. 

Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση και ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας των σπουδαστών της ειδικότητας Μηχανοτρονικής του Τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων των Σχολών  ΟΜΗΡΟΣ. Η από κοινού διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων, εξειδικευμένων σεμιναρίων από επαγγελματίες του κλάδου που ως στόχο θα έχουν την αναβάθμιση των γνωστικών δεξιοτήτων και εμπειριών τους και θα αντανακλούν την κοινή φιλοσοφία των  Σχολών ΟΜΗΡΟΣ και της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. σε θέματα εκπαίδευσης και κοινωνικής ευαισθησίας. 

Τέλος, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα προσφέρει στους αποφοίτους των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας, όπου μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111