Ο Νικόλας Στράγγας έφτιαξε μοναδικά γλυκά με εξωτικά υλικά, ο Γιάννης Μάργαρης μας ταξίδεψε στην Ιταλία, ενώ ο Βασίλης Καγιάς, ο Αντώνης Κόρακας, ο Ιάκωβος Απέργης, ο Στέλιος Μάστορης, ο Θωμάς Μπακοδήμος και η Αριάδνη Πούλιου απέδειξαν για ποιο λόγο το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει μια από τις κορυφαίες επαγγελματικές σχολές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.
Στο Spoudase το παρών έδωσε και το δυναμικό γραφείο σταδιοδρομίας του ΙΕΚ με τους υπευθύνους να καθοδηγούν τους νέους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την έκθεση σχετικά με τη συγγραφή ενός σωστού βιογραφικού σημειώματος (CV) και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας!
Άλλωστε, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σύμφωνα με τη μοναδική επίσημη έρευνα (*Alco 2016), αφού 7 στους 10 εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους!