Στο Masterclass Luxury Mini Deserts & High Tea που παρουσίασε ο Pastry Chef Ρωμύλος Φωτέλογλου, οι σπουδαστές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής παρακολούθησαν σύγχρονες τεχνικές και τρόπους παρουσίασης των petits gâteaux.
Απίστευτα δροσερές γεύσεις και δυνατά αρώματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Οι συνταγές που δημιούργησε ο καταξιωμένος Chef για τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος είναι οι παρακάτω:
STRAWBERRY SHAPED CHEESECAKE
Pâte sablée με ανθό αλατιού, κρέμα τυριού με λευκή σοκολάτα και δροσερό compote φράουλας με βασιλικό
GRANOLA BITE
Granola με κολοκυθόσπορο και cranberries, μπανάνα με φρούτα του πάθους και namelaka από γιαούρτι και λευκή σοκολάτα
GATEAUX AUX PECAN ET CARAMEL DU TONKA
Καραμέλα toffee αρωματισμένη με τόνκα επάνω σε moelleux σοκολάτας με καρύδι πεκάν
COFFEE FLOWER
Έντονα αρώματα καφέ, τραγανή τάρτα, κρέμα με ψημένα φουντούκια και σοκολάτα gianduja
PURE CHOCOLATE
Cremeux σοκολάτας 70%, μπισκότο και ρευστή sauce σοκολάτας