Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.gr

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

mic

Ακόμη κι αν ο “αέρας” των FM δίνει σιγά-σιγά τη θέση του στα web radios η φωνή πίσω από ένα μικρόφωνο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή θα είναι πάντα κάτι το μαγικό. Ο παραγωγός του ραδιοφώνου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του παρουσιαστή, του δημοσιογράφου, του DJ, του ηχολήπτη ακόμα και του σκηνοθέτη για εκπομπές που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.

Θέλεις να μοιραστείς τις γνώσεις, τις απόψεις, τις σκέψεις ή τις αγαπημένες σου μουσικές επιλογές. Σπούδασε Ραδιοφωνικός Παραγωγός στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Γίνε η επόμενη φωνή που θα καθηλώσει τους ακροατές!


Η καριέρα σου

Ο απόφοιτος Ραδιοφωνικός Παραγωγός του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί:  
-Σε Ραδιόφωνα & Sites 
-Σε Web Radios 
-Ως Εκφωνητής σε ποικίλες παραγωγές


Το Δίπλωμά σου

Η Ενωμένη Ευρώπη και τα νέα δεδομένα που αυτή εισάγει στο εργασιακό τοπίο, κάνουν τις συνθήκες ακόμα πιο ανταγωνιστικές. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ το κρατικό δίπλωμα αποτελεί τη μεγαλύτερη κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων. Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτούν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών για δικαίωμα εργασίας στην Ελλάδα και στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το δίπλωμα που απονέμεται από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι ισότιμο με των δημοσίων ΙΕΚ δίνοντας την δυνατότητα συμμετοχής στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με μοριοδότηση 150 μονάδων (ΠΔ 50/27.2.2001 ΦΕΚ 39τ.Α/5.3.2001) για διορισμό στο Δημόσιο και είναι ένα ισχυρό διαβατήριο για επιτυχημένη σταδιοδρομία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος υπό στοιχεία 4186/2013.Α.Αδ.Υ.Α. 120198/ΙΑ/12 09 2013, ΦΕΚ 2278 Β' του Υπουργείου Παιδείας. Η λειτουργία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διέπεται από τις διατάξεις του Νόμου 4186/ΦΕΚ Α΄ 193/17-09-2013. Προσφέρει επίσημο ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Επιπέδου 5 στο Εθνικό και στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (Ν. 4283/2014Φ.Ε.Κ.189/Α΄/10-9-2014) αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Μια αναγνώριση που δίνει στους απόφοιτους του ΟΜΗΡΟΥ ένα φυσικό προβάδισμα στην Αγορά Εργασίας.


Συνέχιση σπουδών

Μετά την αποφοίτησή σου έχεις τις ακόλουθες προοπτικές εξέλιξης των σπουδών σου:

Να συνεχίσεις στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε συναφή ειδικότητα, αποκτώντας ένα δεύτερο δίπλωμα.
Να παρακολουθήσεις επιμορφωτικά σεμινάρια σε διάφορα θέματα στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ή στο Aegean College με Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις προκειμένου να ενισχύσεις τις γνώσεις σου και το βιογραφικό σου έτσι ώστε να γίνεις πιο ανταγωνιστικός στην Αγορά Εργασίας.
Να συνεχίσεις στο Aegean College για αναβάθμιση του τίτλου σου σε πανεπιστημιακό επίπεδο Bachelor.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

Είναι δημοσιογράφος μέλος  της ΕΣΗΕΑ . Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών  Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες. Εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ,ενώ ήδη έχει εργαστεί  στον ΑΝΤ1, τον ALPHA, το ΑΛΤΕΡ και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84. Επίσης, έχει εργαστεί στις εφημερίδες ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ και τα περιοδικά ΕΠΙΚΑΙΡΑ και ΑΓΟΡΑ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την οικονομία και τον Τύπο σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Έχει τιμηθεί το 2000 με το βραβείο Μπότση και το 2001 από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Έχει γράψει τρία βιβλία για το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Καμπουράκης γεννήθηκε στα Χανιά και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Είναι δημοσιογράφος από το 1986 και έχει εργαστεί σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά και ιστοσελίδες. Έχει ασχοληθεί με πολλά είδη ρεπορτάζ (ελεύθερο, εργατικό, άμυνας, οικονομικό, πολιτικό), έχει θητεύσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης (προϊστάμενος πολιτικού, διευθυντής ειδήσεων), ενώ καλείται τακτικά να κάνει πολιτικό και κοινωνικό σχολιασμό σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Είχε επί έντεκα χρόνια την τρίωρη καθημερινή πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα. Σήμερα έχει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στον Realfm. Είναι ιδιοκτήτης του ιστότοπου: www.Lionnews.gr και διευθυντής του. Είναι συγγραφέας επτά βιβλίων (ιστορικών, μυθιστορημάτων και δοκιμίων), πολλά από τα οποία έχουν γίνει bestsellers.ΝΑΣΟΣ ΒΥΝΙΟΣ

Μουσικός, Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Διευθυντής και ιδιοκτήτης του εργαστηρίου έρευνας W.S.S. στην Αθήνα, από το 1986.
Μέλος του Aegean Research Center.
Ηχολήπτης στο Studio ECHO.
Έχοντας υπηρετήσει την εκπαίδευση από διάφορες θέσεις ο Νάσος Βύνιος έχει διαδραματήσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού τοπίου της Μουσικής Τεχνολογίας και της Ηχοληψίας στην Ελλάδα.
Με την επιστροφή του από τη Βοστόνη το 1994, όπου έγινε ο πρώτος Έλληνας που βραβεύτηκε από την εταιρεία Roland για το ερευνητικό του έργο, ασχολήθηκε με τις μουσικές παραγωγές και παράλληλα με την εκπαίδευση σαν Υπεύθυνος Σπουδών Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας.
Συμμετέχοντας στη συγγραφή των προγραμμάτων σπουδών Ηχοληψίας, Μουσικής Τεχνολογίας και Μουσικού Δισκογραφίας ζωντανών εμφανίσεων, μέσα στο πλαίσιο του ΟΕΕΚ για τα ΙΙΕΚ, συνετέλεσε στην σημαντική αναβάθμιση των σπουδών της χώρας καθώς είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας νεάς γενιάς μουσικών παραγωγών, ηχοληπτών αλλά και καλλιτεχνών που πρωταγωνιστούν σήμερα.
Από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ιστορικό κολλέγιο Saint George Commercial College το 2001, συνετέλεσε στη διάσωση του Κολλεγίου, ενώ παράλληλα πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν εργαστηριακός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο τμήμα "Τεχνολογίας Μοσικών Οργάνων" στο Ληξούρι Κεφαλληνίας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις.
Ως Διευθυντής Σπουδών στο Fame Studio του ομίλου Αντέννα το 2004, συνετέλεσε στη δημιουργία της πρωτοποριακής σχολής μοντέρνας φωνητικής για τα ελληνικά δεδομένα.
Ως μουσικός, ηχολήπτης και παραγωγός, ο Νάσος έχει συνεργαστεί με πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών στην Ελλάδα και το εξωτερικό σαν session musician, live engineer και έχει κάνει την παραγωγή σε δεκάδες τραγούδια, διαφημιστικά, πολυμεσικές εφαρμογές, ντοκιμαντέρ και διαδικτυακούς τόπους.
Σήμερα, ο Νάσος είναι Επικεφαλής του τομέα Ήχου και Μουσικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College και δημιουργεί τους μελλοντικούς επαγγελματίες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ

Ο Σπύρος Χαριτάτος γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1973 στο Αίγιο. Μετά το σχολείο εργάστηκε επί σειρά ετών ως DJ και μπάρμαν, αλλά και ως οδηγός rafting. Στη συνέχεια ακολούθησε σπουδές δημοσιογραφίας, ενώ παράλληλα συμμετείχε στην ομάδα της εκπομπής «Bravo Καλώς Ήρθατε» της Ρούλας Κορομηλά. Ταυτόχρονα, ήταν μέλος της ερευνητικής ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Eργάστηκε ως ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αλλά και στον «Πρωινό Καφέ», τον οποίο παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη. Το καλοκαίρι του 2008 ξεκίνησε την παρουσίαση της εκπομπής «6-10 μαζί» από κοινού με τον Γιώργο Καραμέρο. Η επιτυχία της εκπομπής τους οδήγησε στην καθημερινή πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «10 με 1 Μαζί». Σήμερα είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ALPHA 98.9 με καθημερινή πρωινή εκπομπή, καθώς εργάζεται και στην τηλεόραση με ειδησεογραφική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.XΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησε το 2002. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκε για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησε το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Αθλητικό Τμήμα του ραδιόφωνου (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων) και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών). Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΦΑΤΟΣ

Δημοσιογραφεί από το 1989 στην ιδιωτική τηλεόραση. Έχει εργασθεί ως ρεπόρτερ, ανταποκριτής και αρχισυντάκτης σε ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές. Στην τηλεόραση έχει διατελέσει αναπληρωτής Διευθυντής Προγράμματος. Έχει εργαστεί και στον τομέα ψυχαγωγίας ως υπεύθυνος εκπομπών και υπεύθυνος αγοράς τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Τα τελευταία χρόνια είναι αρχισυντάκτης στην τηλεόραση του Mega, στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Μέγκα". Έχει εργαστεί στους τηλεοτπικούς σταθμούς ANT1, ΣΚΑΪ, ALTER, ΕΡΤ και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ως δημοσιογράφος και ως μουσικός παραγωγός, ενώ έχει αρθρογραφήσει και σε πολλά περιοδικά.
Τελειόφοιτος Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο ΟΜΗΡΟΣ επί 70 χρόνια αποτελεί την επιλογή χιλάδων νέων για την επαγγελματική τους κατάρτιση και επιμόρφωση.
Η εμπιστοσύνη των σπουδαστών και των οικογενειών τους στο εκπαιδευτικό μας έργο μάς δίνουν την δύναμη για συνεχή παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.    

Πλεονεκτήματα - Παροχές

 Πιστοποίηση Certa
To IEK ΟΜΗΡΟΣ συνεργάζεται με τον κορυφαίο βρετανικό φορέα πιστοποίησης Certa για την πιστοποίηση των πτυχίων των αποφοίτων του. Ο φορέας Certa παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σπουδών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ανάγκες σπουδαστών και αποφοίτων. Οι υπηρεσίες του Certa απευθύνονται επίσης σε πτυχιούχους που επιθυμούν να πιστοποιήσουν προηγούμενες σπουδές ως προϋπόθεση εγγραφής σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα (π.χ. από ΙΕΚ στο Κολλέγιο). 

 Υπερσύγχρονες υποδομές 
Στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο μετρό και σε όλες τις συγκοινωνίες, ο ΟΜΗΡΟΣ έχει δημιουργήσει άρτιες κτηριακές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις για την σωστή εκπαίδευση των σπουδαστών του σε επαγγελματικό επίπεδο.

• Διδακτικό προσωπικό
Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες όλων των κλάδων καθώς και σε έγκριτους επαγγελματίες, οι οποίοι αποτελούν το μόνιμο επιτελείο των καθηγητών σου, μεταφέροντας σε καθημερινή βάση τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

• Ηλεκτρονική πλατφόρμα
Εκπαιδευτικό Portal, στο οποίο αποκτούν πρόσβαση οι σπουδαστές με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum της σχολής και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.

• Ενισχυτική διδασκαλία
Τα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εμπλουτίζονται ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών του τμήματος αλλά και με ιδιαίτερα μαθήματα σε όσους σπουδαστές κρίνεται απαραίτητο, προσφέροντάς τους το καλύτερο δυνατό επίπεδο γνώσης και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

 Projects
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ  δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές του να δημιουργήσουν διαθεματικές εργασίες (Projects) σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Σπουδαστές από διάφορες ειδικότητες αναλαμβάνουν συγκεκριμένα θέματα εργασιών συναφή με το αντικείμενο των σπουδών τους. 

 Εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Η καλή γνώση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στην αγορά εργασίας. Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές του την δυνατότητα πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Κeycert. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν επιπλέον τίτλο σπουδών αναγνωρισμένο και απαραίτητο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιώτικό τομέα.

 Διδασκαλία εκμάθησης ξένων γλωσσών
Η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί απαραίτητο προσόν για κάθε επαγγελματία. Στον ΟΜΗΡΟ έχεις την δυνατότητα εκμάθησης δύο ξένων γλωσσών της επιλογής σου, γιατί τώρα που η Ευρώπη είναι εδώ κανείς δεν μπορεί να λείπει.

• Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δίνει την δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης σε όλους τους σπουδαστές του με ερωτήσεις και απαντήσεις έτσι, ώστε να είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις και την απόκτηση του αναγνωρισμένου διπλώματος.

 Συνέχιση σπουδών
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές του να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Aegean College, με στόχο την απόκτηση πτυχίου Bachelor σε σύγχρονα προγράμματα με προνομοιακούς όρους. Το Aegean college είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, συνεργάζεται με Δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια, τα οποία απονέμουν απευθείας τα πτυχία, με διαδικασίες εξολοκλήρου στην Ελλάδα στην Αγγλική ή στην Ελληνική γλώσσα.

• Γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας 
Στον ΟΜΗΡΟ λειτουργεί γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης,το οποίο φέρνει τον απόφοιτο σε επαφή με όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες και τον προωθεί στην κατάλληλη θέση, διοργανώνοντας Eβδομάδες Kαριέρας – Career Days με τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στον διεθνή χώρο.

Επιπλέον, ο ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους σπουδαστές του χρηματοδότηση σπουδών, ασφαλιστική κάλυψη, αναβολή στράτευσης, εκπτωτική κάρτα, φορολογικές απαλλαγές, εκπαιδευτικές επισκέψεις, σεμινάρια-διαλέξεις, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες,
συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, φεστιβάλ.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης και στελεχώνει την αγορά εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες και στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει
Παρέχει Κρατικό Δίπλωμα Σπουδών με δυνατότητα διορισμού στο δημόσιο (150 μόρια).
Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διδάσκει ένα μοναδικό επιτελείο καθηγητών-καταξιωμένων επαγγελματιών σε όλες τις ειδικότητες, εξασφαλίζοντας άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εξασφαλίζει αποκλειστικά στους σπουδαστές του  επιπλέον Δίπλωμα από τον Διεθνώς Αναγνωρισμένο Βρετανικό Οργανισμό CERTA.
Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχει τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών του στο Aegean College για απόκτηση πτυχίου Bachelor με παρακολούθηση στην ελληνική γλώσσα
•Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ πρωτοπορεί ακόμα μία φορά και παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας: 
Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιων 
•Στέλεχος Ναυλομεσιτικών Εργασιών, 
προσφέροντας στους σπουδαστές του το προνόμιο να είναι οι πρώτοι επαγγελματίες που θα στελεχώσουν τους δυναμικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας, αυτούς του Τουρισμού και της Ναυτιλίας.
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που απέσπασε 1ο παγκόσμιο βραβείο και οι σπουδαστές του συνεχίζουν σταθερά να αποκτούν ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις, αποτέλεσμα πολυετούς συστηματικής και πρωτοποριακής εργασίας στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Αποκλειστικά το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης εξειδικευμένων σεμιναρίων σε όλες τις ειδικότητες από επαγγελματίες- στελέχη κορυφαίων εταιρειών.
Τα προϊόντα των εργαστηρίων παρέχονται δωρεάν στους σπουδαστές στη διάρκεια των σπουδών τους.
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εξασφαλίζει πρακτική άσκηση και επαγγελματική αποκατάσταση στις μεγαλύτερες εταιρείες, επιχειρήσεις και οργανισμούς.