Χειροποίητα Ζυμαρικά με τον Chef Αντώνη Μαρκοζάνη
Σεμινάριο με θέμα Φρέσκα Ζυμαρικά παρακολούθησαν οι σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ Όμηρος
Ο Σεφ Αντώνης Μαρκοζάνης δημιούργησε πολλών ειδών φρέσκα ζυμαρικά με διαφορετικές τεχνικές και άλευρα. Τα πιάτα που δημιούργησαν ήταν τα εξής:
- Πράσινο τορτελίνι με 4 τυριά
- Γεμιστό καπελακι με τρούφα και τυρόκρεμα
- Κασάλτσα με κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο και τηγανιτή ρόκα
- Κόκκινες ταλιατέλες με καπνιστό σολομό
- Μαύρες ταλιατέλες με γαρίδες
- Σπαγγέτι καρμπονάρα σε μπεν μαρί
- Νιόκι με ρόζ σάλτσα μοσχάρι, τρίχρωμες πιπεριές, καπνιστή πάπρικα και μοτσαρέλα
- Ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο μα σάλτσα από ζωμό κοτόπουλο βούτυρο και φρέσκο θυμάρι
Σπούδασε δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες και ξεκίνα την καριέρα σου στο ΙΕΚ Όμηρος!