ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Επίσκεψη του Τομέα Ασφάλειας στην SAFEGUARD SECURITY

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Ασφάλειας στην SAFEGUARD SECURITY.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την 20/05/2022 η εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων της ειδικότητας  Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κεντρικό υποκατάστημα της εταιρείας SAFEGUARD SECURITY, επί της Λ. Αθηνών 360-Χαϊδάρι.

Τους σπουδαστές υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά το διοικητικό προσωπικό, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της SAFEGUARD SECURITY, Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.) κ. Νικόλαος Κολιάκος, ο οποίος με ειλικρινές ενδιαφέρον και υποδειγματικό επαγγελματισμό, απέδωσε τη γενική εικόνα του τρόπου λειτουργίας μίας πρότυπης εταιρείας Security, αλλά και τις εξελίξεις του διαρκώς αναβαθμιζόμενου Κλάδου της Ασφάλειας.

Ο κ. Κολιάκος ενημέρωσε τους σπουδαστές για τις απαιτήσεις του επαγγέλματος ενός Φύλακα Ασφαλείας, για τις δυνατότητες μιας επιτυχούς σταδιοδρομίας και ανέλιξης και απάντησε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις των σπουδαστών.

Στους σπουδαστές πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό χρόνο, επίδειξη σύγχρονων μεθόδων παροχής ασφάλειας, (πχ DRONE) και είχαν τη δυνατότητα, εκτός από το Τμήμα Εκπαιδεύσεων και τα Γραφεία της Διοίκησης, να ξεναγηθούν σε όλους τους προσβάσιμους χώρους της εταιρείας, όπως στο ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων και Εικόνας, στον προθάλαμο του Τμήματος Χρηματαποστολών, στο Τεχνικό Τμήμα και στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν επίσης σε πραγματικό χρόνο για τον τρόπο δράσης του κάθε επιμέρους Τμήματος και δόθηκαν παραδείγματα, αλλά και ζωντανή  διαχείριση- ανταπόκριση  περιστατικών που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης έλαβε τέλος η επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα και οι σπουδαστές γνώρισαν ξεχωριστά και ανά Ιδιότητα όλα τα Διοικητικά Στελέχη της SAFEGUARDSECURITY, έχοντας την δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί τους και να ανταλλάξουν απόψεις.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111