Την Πέμπτη 28 Μαρτίου ο κορυφαίος Pastry Chef Θοδωρής Γουτόγλου μαζί με τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησαν ένα γιγαντιαίο Minion!
Ο λόγος για το εξειδικευμένο σεμινάριο ζαχαρόπαστας που έλαβε χώρα στο υπερσύγχρονο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της σχολής στην Αθήνα και έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές να μάθουν όλες τις τεχνικές και τα έξυπνα tips για το απόλυτο trend της ζαχαροπλαστικής, the art of sugar!
Δημιουργήσαμε μαθαίνοντας αλλά το σημαντικότερο διασκεδάσαμε δημιουργώντας!