Όσοι έχουν επιλέξει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να κάνουν σπουδές Μαγειρικής έχουν την τύχη να δουλεύουν με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας χάρη στις συνεργασίες της σχολής με κορυφαίους προμηθευτές.
Έτσι, τα μαθήματα μαγειρικής με θέμα την προετοιμασία και το μαγείρεμα του ψαριού έχουν χορηγό την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.)!
Οι σπουδαστές μαθαίνουν να εκτιμούν τις ελληνικές πρώτες ύλες στην κουζίνα και να επιλέγουν «ψάρι από τον τόπο τους» όπως λαβράκι, τσιπούρα, φαγκρί και κρανιό από το Fish from Greece.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας προβλέπονται επισκέψεις σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας μελών της ΕΛΟΠΥ και προώθηση της οργάνωσης από τις ιστοσελίδες και τα social media του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.