Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) και ο Γιάννης Μπουροδήμος μας έκαναν ένα ταξίδι στον κόσμο παρέα με πιάτα γεμάτα θάλασσα..!
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2019, στα εργαστήρια μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, οι σπουδαστές γνώρισαν τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη διατροφική αξία των ελληνικών ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας των εταιρειών – μελών της ΕΛ.Ο.Π.Υ, που πλέον φέρουν τη σήμανση Fish From Greece.
Ο Γιάννης Μπουροδήμος μας ταξίδεψε στη Γαλλία με μια συνταγή για Κρέπες σπανακιού γεμιστές με ραγού κρανιού και μπεσαμέλ στο φούρνο, στη Νότια Ιταλία με Φαγκρί γεμιστό με μυρωδικά τυλιγμένο και ψημένο σε αλάτι και στην Ιαπωνία με λαβράκι σασίμι μαριναρισμένο σε χυμό μανταρινιού συνοδευόμενο από Λωτό.