Gala Dégustation για λίγους και εκλεκτούς παρατέθηκε στις εγκαταστάσεις των τμημάτων Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου σεμιναρίου προσομοίωσης λειτουργίας εστιατορίου με αγγλικό πρωτόκολλο service. Σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής ,Οινολογίας – Βαr και Τουριστικών με την καθοδήγηση των διακεκριμένων καθηγητών τους δημιούργησαν και παρέθεσαν με τον απόλυτο επαγγελματισμό ένα γεύμα υψηλού επιπέδου για προσωπικότητες της Γαστρονομίας , της Εστίασης, του Τουρισμού και των Media.
Στην καλαίσθητη ροτόντα διακρίναμε τους κ.κ Ειρήνη Αλβέρτη Eκπρόσωπο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ιάκωβο Απέργη Chef του Tζανείου Νοσοκομείου, Τίνα Παπαδέλλη Σύμβουλο Επικοινωνίας και στενή συνεργάτιδα του Στέλιου Παρλιάρου, Άγγελο Ρέντουλα Διευθυντή Γαστρονομικών Εκδόσεων Καθημερινής-Γαστρονόμος, Δημήτρη Κρομμύδα Πρόεδρο της εταιρείας τροφίμων ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ οι οποίοι απόλαυσαν την γαστρονομική εμπειρία και το service και αισθάνθηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον της τουριστικής οικονομίας της χώρας μας, διότι διαπίστωσαν ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ετοιμάζει τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού.