Στον διαγωνισμό τροφίμων και ποτών Olymp Awards-Food and Drinks Competitions που πραγματοποιήθηκε 28 και 29 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel-Athens συμμετείχε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ.
Συγκεκριμένα, συμμετείχε ως κριτής ο Executive Chef, καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Γιάννης Μπρατσολιάς και εθελοντικά οι φοιτητές του Aegean College Μάνος Κοκομέτσι (BSc Hons Hotel Facilities Management) και Αθηνά Μαρκοδήμου (BSc Hons Business Administration).
Οι διοργανωτές εξήραν το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν ο καθηγητής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και οι φοιτητές του Aegean College και τους ευχαρίστησαν για την άριστη συνεργασία.