ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Free Kick Specialist by ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ

19 & 20 Οκτωβρίου 2024 - Λάρισα

Free Kick Specialist by ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, το Free Kick Specialist by ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ έρχεται στη Λάρισα για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ποδοσφαιρικό ενθουσιασμό! 

Στις 19 και 20 Οκτωβρίου, η Κεντρική Πλατεία Λάρισας θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό εκτέλεσης φάουλ, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει μικρούς και μεγάλους λάτρεις του ποδοσφαίρου. 

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε συνεργασία με τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ και τον Δήμο Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Fan Club της Μπαρσελόνα (Penya del Barça Thessaloniki), και προσκαλεί το κοινό της πόλης να αναδείξει τις δεξιότητές του στις εκτελέσεις φάουλ. 

Κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να εκτελέσει πέντε (5) ελεύθερα χτυπήματα, με στόχο να πετύχει στόχους που βρίσκονται τοποθετημένοι στο τέρμα. Κάθε στόχος αποδίδει διαφορετική βαθμολογία και οι συμμετέχοντες με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στις επόμενες φάσεις. Στο τέλος, ο τελικός νικητής θα κερδίσει μία πλήρη υποτροφία σπουδών στην ειδικότητα της Προπονητικής από τις ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ. 

  • 1η θέση: Πλήρη Υποτροφία Σπουδών στην ειδικότητα της Προπονητικής. 
  • 2η θέση: Επίσημη εμφάνιση Ευρωπαϊκής ομάδας.
  • 3η θέση: Δωροεπιταγή από το κατάστημα The Mr Gadget. 

Η εκδήλωση έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Ιωάννης ο Χρυσόστομος”, υποστηρίζοντας τις ανάγκες του. 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα φωτογραφηθούν με τους νεαρούς αθλητές και θα τους δώσουν πολύτιμες συμβουλές, εμπνέοντας τους μελλοντικούς Free Kick Specialists. 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111