Οι Βοηθοί Διαιτολόγων και Συμβούλων Διατροφής και τα Στελέχη Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επισκέφτηκαν το ελαιουργείο του Ηλία Παπαχρήστου στα Σπάτα, όπου είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου.
Οι υπεύθυνοι ξενάγησαν τους σπουδαστές στο χώρο και εξήγησαν τις διαδικασίες έκθλιψης του ελαιοκάρπου, παραγωγής του ελαιόλαδου και τυποποίησης του τελικού προϊόντος με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων.
Εννοείται ότι βουτήξαμε φρέσκο ψωμί στο ελαιόλαδο για να ελέγξουμε το τελικό προϊόν και φύγαμε από το ελαιουργείο πλουσιότεροι σε εικόνες και εμπειρίες!
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπαχρήστου για τη θερμή φιλοξενία!