Φόρμα ενδιαφέροντος

Η Βάσω Πλευρίτου στις ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ!

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με την Εθνική Γυναικών Πόλο, στις ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ.

Οι σπουδαστές των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ είχαν την ιδιαίτερη ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Βάσω Πλευρίτου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με την Εθνική Γυναικών Πόλο.

Σε μια ζωντανή και διαδραστική συνάντηση με τους σπουδαστές των Τομέων Αθλητισμού, Υγείας αλλά και Μέσων Ενημέρωσης, μοιράστηκε την απαιτητική πορεία της στον χώρο του πρωταθλητισμού, αναδεικνύοντας τις καθημερινές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ένας αθλητής υψηλού επιπέδου. Συζήτησε για τη σημασία της πειθαρχίας, της αφοσίωσης και της ομαδικότητας, αλλά και για την ψυχική ανθεκτικότητα που χρειάζεται για να ξεπεράσει κανείς δυσκολίες, τραυματισμούς και την πίεση των συνεχών απαιτήσεων.

Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες της πρωταθλήτριας για τις χαρές και τις δυσκολίες του αθλητικού επαγγέλματος. Η συζήτηση ανέδειξε τη σημασία της συνέπειας και της προσπάθειας, τόσο για τους αθλητές όσο και εκείνους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο της Υγείας, του Αθλητισμού και της Δημοσιογραφίας.

Την ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές που προσέφερε στους αυριανούς επαγγελματίες.

Δείτε εδώ όλους τους τομείς ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.