ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Στρατηγική Συνεργασία Σχολές ΟΜΗΡΟΣ - Young Carpo

Εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας

Στρατηγική Συνεργασία Σχολές ΟΜΗΡΟΣ - Young Carpo

Οι Σχολές ΟΜΗΡΟΣ, στο πλαίσιο στρατηγικής για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένες εταιρείες, προχωρά σε μια ακόμη πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με την Young Carpo προς όφελος των σπουδαστών του Τομέα Ομορφιάς.

Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση και ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας των σπουδαστών των ειδικοτήτων του Τομέα Ομορφιάς όπου οι σπουδαστές μας, θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα της Young Carpo κατά τη διάρκεια της καθημερινής του πρακτικής, εντός των σύγχρονων εργαστηρίων των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ.

Λίγα λόγια για την Young Carpo

Η Young Carpo είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής & εμπορίας φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας. Συνιστώμενη από δερματολόγους, οι συνθέσεις της σειράς περιέχουν μεσογειακά superfood συστατικά που βελτιώνουν την υγεία του δέρματος.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η κ. Τάνια Κωφίδου Co-founder/Marketing & Communications Director YOUNGCARPO, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ, όπου μίλησε στους σπουδαστές μας για το επιχειρείν στην παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς.

Δείτε στιγμιότυπα από την ομιλία!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111