ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Σχολή Πληροφορικής: CISCO και ORACLE στο δυναμικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Κορυφαία επιλογή σπουδών

Σχολή Πληροφορικής: CISCO και ORACLE στο δυναμικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

CCNA

Το ΙΙΕΚ Όμηρος είναι πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης της πιστοποίησης CISCO CCNA, έχοντας τον εξοπλισμό για να υποστηρίξει την πιο πρόσφατη έκδοση του πιστοποιητικού (έκδοση 7.0) σύμφωνα με την οποία διδάσκονται οι νέες τεχνολογίες Δικτύων που ζητούν οι επιχειρήσεις και οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και οργανισμοί. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί εχέγγυο για σίγουρη επαγγελματική εξέλιξη και αποτελεί προαπαιτούμενο για τις περισσότερες θέσεις εργασίας Δικτύων στη χώρα μας.

 

Μέλος της ORACLE

Το ΙΙΕΚ Όμηρος έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία ORACLE Hellas και διδάσκει τα μαθήματα προγραμματισμού (JAVA, PL/SQL κλπ) της ακαδημίας Oracle (Oracle Academy) σε όλες τις ειδικότητες προγραμματισμού (Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής/Τεχνικός Λογισμικού) όλων των ετών σπουδών του ΙΕΚ. Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων μας έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καινοτόμες τεχνολογίες προγραμματισμού και τεχνολογίες Βάσεων Δεδομένων που ζητούνται από όλες τις γνωστές εταιρείες Πληροφορικής και Προγραμματισμού στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

 

Εκπαιδευτική Ρομποτική με Raspberry Pi και Arduino

Στη σχολή Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών πραγματοποιούνται μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής βασισμένα στη γλώσσα προγραμματισμού Python και στη γλώσσα Προγραμματισμού C, με χρήση των τεχνολογιών Raspberry Pi και Arduino αντίστοιχα.

Οι σπουδαστές των μαθημάτων αυτών δημιουργούν μέλη από ανδροειδή ρομπότ, τηλεκατευθυνόμενα οχήματα μεσαίου μεγέθους, αυτοσχέδιους συναγερμούς και τεχνολογίες αυτόματης πυρόσβεσης κλπ, μετατρέποντας την επιστήμη της Ρομποτικής σε μία απόλυτα εφαρμόσιμη και προσιτή επιστήμη στην καθημερινότητα της ελληνικής -και όχι μόνο- κοινωνίας. Οι ελληνικές εταιρείες Αυτοματισμού και Ρομποτικής απορροφούν κάθε κάτοχο αυτών των τεχνολογιών και το ΙΕΚ Όμηρος αφουγκράζεται τις ανάγκες των εταιρειών αυτών εφοδιάζοντας τους σπουδαστές του με αυτές τις σπάνιες και ιδιαίτερες τεχνολογίες.

 

Επισκευή Laptop/Desktop/SmartPhone/Tablet Συσκευών

Το ΙΙΕΚ Όμηρος παραδίδει μαθήματα επισκευής σταθερών (desktop) και φορητών (laptop) ηλεκτρονικών υπολογιστών δίνοντας βεβαίωση 4ου επιπέδου, με τη χρήση της οποίας οι σπουδαστές μας μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε κάθε εταιρεία που επισκευάζει ηλεκτρονικές ψηφιακές υπολογιστικές συσκευές. Στο πλαίσιο των μαθημάτων αυτών διδάσκονται απαιτητικές τεχνικές επισκευής όπως reballing/reflow καρτών γραφικών, αλλαγή οθόνης σε κινητές συσκευές κλπ που έχουν υψηλή ζήτηση και μεγάλη απορρόφηση από την ελληνική αγορά εταιρειών ηλεκτρονικών συσκευών.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111