Ένας οργανισμός με μεγάλη παράδοση που επενδύει στο μέλλον

Αγαπητοί φίλοι,

Ο ΟΜΗΡΟΣ είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που μπορεί να διανύει αισίως την όγδοη δεκαετία της πορείας του, αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο φορέα ιδιωτικής τριτοβάθμιας και μεταλυκειακής εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

Μένοντας πιστοί στη διαχρονική αξία της ανθρωπιστικής παιδείας, δε διστάζουμε να προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο στις απαιτήσεις των καιρών και να επενδύουμε σε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και μεθόδους διδασκαλίας, όπως η σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τηλεκατάρτιση.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης ο ΟΜΗΡΟΣ δεν έμεινε στάσιμος, αλλά επένδυσε σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη σε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και κυρίως σε ανθρώπους υψηλού επιπέδου που στελεχώνουν το ακαδημαϊκό και διοικητικό μας προσωπικό.

Στόχος όλων μας στον ΟΜΗΡΟ είναι οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρίες, δεξιότητες και κυρίως αξίες που θα τους επιτρέψουν να εργαστούν με αξιώσεις στη σύγχρονη, απαιτητική αγορά και να προκόψουν στην παραγωγική και κοινωνική ζωή.

Οι χιλιάδες απόφοιτοί μας που διακρίνονται στον επαγγελματικό στίβο, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι σπουδαστές μας και η πολυετής επιτυχημένη πορεία μας στην εκπαίδευση αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιλογή σας.

Ενώστε το μέλλον σας με το δικό μας ξεκινώντας την καριέρα σας από τον ΟΜΗΡΟ!

Φιλικά,

Νικόλαος Μακρυπλίδης
Πρόεδρος
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ