Μιχάλης Δέλτα

Ο Μιχάλης Δέλτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Γραφιστική και ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και τη μουσική από μικρή ηλικία.

Πάνω από 20 δίσκοι του έχουν κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Λιθουανία, Ισπανία (Ίμπιζα) και Ηνωμένο Βασίλειο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα, ένα συγκρότημα που ήδη έχει βρει τη θέση του στις σελίδες της ιστορίας της νεότερης Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Από το 2016 έχει εκδώσει δύο βιβλία “αυτοβελτίωσης” στις εκδόσεις Οδός Πανός. Ο Μιχάλης Δέλτα έχει γράψει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο όπως για την ταινία «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία διεθνώς με διακρίσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Σικάγο, Νέα Υόρκη και Ισραήλ.

Το 2015 συνεργάστηκε με τον Έλληνα χορογράφο Δημήτρη Παπαϊωάννου και έγραψε το βασικό μουσικό θέμα για  την εκδήλωση “European Games Ceremony” στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Μιχάλης Δέλτα είναι ενεργός Reiki Master Teacher ιδιότητα που συνδυάζει με την ομαδική θεραπεία, εμπνευσμένος από την “Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία” του Αμερικάνου Ψυχοθεραπευτή Καρλ Ρότζερς.

Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διδάσκει Ηχοληψία και Μουσική Τεχνολογία.