Μάριος Θεολόγης

Ο Μάριος Θεολόγης είναι φωτογράφος που ειδικεύεται στη διαφημιστική φωτογραφία με έδρα την Ελλάδα.

Είχε την ευκαιρία να στέκεται πίσω από την κάμερα για πολλές επιτυχημένες και βραβευμένες διαφημιστικές εκστρατείες σε όλη την Ευρώπη.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία όπως τα ERMIS στο εθνικό φεστιβάλ Διαφήμισης και τα βραβεία EVGE.

Το έργο του δημοσιεύεται σε διεθνώς αναγνωρισμένες συλλογές όπως το EPICA, το ARCHIVE και το ADSOFTHEWORLD. Τα καλλιτεχνικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται κυρίως σε γυμνά και πορτραίτα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην διαφήμιση το 1988 ως εικονογράφος και σκηνοθέτης τέχνης.

Ωστόσο, η γοητεία της φωτογραφίας, το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς καθώς και μια φωτορεαλιστική που κυριαρχεί στα σχέδιά του, τον έκαναν σύντομα να γυρίσει στην φωτογραφία.

Το 1998 άρχισε να διδάσκει στον ιδιωτικό τομέα. Αρχικά δίδαξε εικονογράφηση και στην συνέχεια εστίασε στη φωτογραφία της διαφήμισης.

Από τότε που δημιούργησε το δικό του στούντιο είχε την ευκαιρία να επεκτείνει τις δραστηριότητές του τόσο στην διαφήμιση όσο και την καλλιτεχνική φωτογραφία.

Έχει επιτύχει μεγάλο αριθμών βραβευμένων έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών διασημοτήτων όπως κορυφαία στελέχη, καλλιτέχνες και πολιτικούς.

Το Math Studio απασχολεί τώρα μια ισχυρή ομάδα πολύ δημιουργικών και ταλαντούχων φωτογράφων και εικονογράφων, παρέχοντας απαιτητικά έργα με σχολαστική φροντίδα για λεπτομέρειες και άψογα αποτελέσματα.

Διδάσκει στο τμήμα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

mariostheologis.com