Μάγδα Γοδόση

Η Μάγδα Γοδόση ξεκίνησε την πορεία της ως μαγείρισσα στην εκπομπή «Κυριακάτικο τραπέζι» της ΝΕΤ. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της πιο παλιάς ιδιωτικής σχολής μαγειρικής στην Αγγλία, της Tante Marie Culinary Academy στο Surrey στην οποία επέστρεψε αργότερα ως καθηγήτρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Ταυτόχρονα ασχολήθηκε με ειδικές διατροφές (χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά, vegan, κ.α.) και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της για την απόκτηση του πτυχίου της στην θεραπευτική διατροφολογία  (Nutritional Therapy) στο Institute for Optimum Nutrition στο Λονδίνο.

Φτιάχνει συνταγές γλυκών για ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για το blog της σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ και μαζί με την Αριάδνη Πούλιου παρέχουν υπηρεσίες corporate team building και private dining.

Ονειρεύεται έναν κόσμο όπου ο κάθε άνθρωπος θα τρέφεται με βάση τις ιδιαίτερες ατομικές του ανάγκες και αγαπάει να «πατάει» στην παράδοση και να την εμπλουτίζει με νέες τεχνικές και υλικά από όλο τον κόσμο.