Κώστας Μπουντούρης

Ο Κώστας Μπουντούρης είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και ηχολήπτης. Σπούδασε Μουσική και Ηχοληψία στην Ελλάδα και έπειτα Σύνθεση, Ενορχήστρωση και Μουσική Παραγωγή στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας (University of Salford), BA Popular Music and Recording, MA Compositional Studies.

Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και παραγωγές στην Ελλάδα, στην Κύπρο και το εξωτερικό ως μουσικός και ηχολήπτης (Διονύσης, Σαββόπουλος, Γιώργος Ανδρέου, Χρήστος Θηβαίος, Dr Richard Boulanger at Synch Festival 2008, Βαρύαυλος ΙΙΙ, Ηρώ Σαΐα κ.α). Εργάστηκε ως ηχολήπτης στο Fame Studio (ΑΝΤΕΝΝΑ) και στην τηλεοπτική εκπομπή της Σεμίνας Διγενή ”Κοίτα τί έκανες” (Alpha), ενώ συμμετείχε ως μουσικός ορχήστρας στις τηλεοπτικές εκπομπές Fame Story (ANT1) και Dream Show (Alpha).

Με την ιδιότητα του ενορχηστρωτή – παραγωγού αναλαμβάνει παραγωγές καλλιτεχνών στο προσωπικό του στούντιο ηχογραφήσεων CBee Studio.Το 2014 κυκλοφόρησε από την εταιρεία Μικρός Ήρως η πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Σωσίβιο με ερμηνεύτρια την Ευτυχία Μητρίτσα, σε στίχους των: Οδυσσέα Ιωάννου, Πόλυ Κυριάκου, Λάμπρου Μπαλού και Ευτυχίας Μητρίτσα, με τη συμμετοχή της Ελένη Τσαλιγοπούλου και του Μιλτιάδη Πασχαλίδη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Ανδρέου.

Διδάσκει Ηχοληψία και Μουσική Παραγωγή στα τμήματα Ηχοληψίας, Μουσικής Τεχνολογίας και Music Production του ΙΕΚ Όμηρος και Aegean College.