Η δομή του σεμιναρίου έχει ως εξής:​

​​Α ΜΕΡΟΣ

  • Τα κοινά προβλήματα που παρουσιάζουν τα μενού.
  • Τα χαρακτηριστικά ενός σωστά σχεδιασμένου καταλόγου.
  • Menu engineering και μέθοδοι ανάλυσης μενού.
  • Μέθοδος Miller
  • Μέθοδος των Kasavana & Smith
  • Μέθοδος του Pavesic

​​Β ΜΕΡΟΣ

  • Η διαδικασία διαχείριση των πιάτων μίας επισιτιστικής επιχείρησης.
  • Η αποτελεσματική διαχείριση του εστιατορίου.
  • Ανάλυση της διαδικασίας παρακολούθησης του Revenue Per Available Seat.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν:

  • Διευρύνει τους ορίζοντές τους σχετικά με τις μεθόδους ανάλυσης των μενού των επισιτιστικών επιχειρήσεων.
  • Αποκτήσει τις δεξιότητες ανάλυσης των εστιατορικών μενού.
  • Γνωρίσει και κατηγοριοποιήσει τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής ανάλυσης ενός μενού.
  • Κατανοήσει τη διαδικασία του RevPash.
  • Αποκτήσει τις βασικές δεξιότητες χρήσης του RevPash.

Επιπλέον θα μπορούν να εφαρμόσουν στην πράξη τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής ανάλυσης των μενού και του RevPash στην πράξη.

 

Διάρκεια: 6 ώρες

Κόστος: 100€

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το σεμινάριο δίνει περαιτέρω γνώσεις στους επαγγελματίες του τομέα του τουρισμού, αλλά και τις βασικές γνώσεις στους σπουδαστές που επιθυμούν να απασχοληθούν επαγγελματικά με τις διαδικασίες ανάλυσης των μενού και σωστής διαχείρισης αυτών στο χώρο των επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Επαγγελματική προοπτική 

  • Ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα
  • Catering και λοιπές επισιτιστικές επιχειρήσεις

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Σπουδαστές και Αποφοίτους Ι.ΙΕΚ & Δ.ΙΕΚ των ακολούθων ειδικοτήτων: 

  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας 
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης 

 Εργαζομένους  

  • Ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων 
  • Catering 
  • Λοιπών επιχειρήσεων εστίασης