Πίσω από τη μπάρα κάθεται o bartender ή η barmaid: είναι οι άνθρωποι που θέλεις να φτιάξουν σωστά το αγαπημένο σου ποτό, να σου προτείνουν ένα καινούργιο cocktail και να σε εξυπηρετήσουν τόσο καλά που να γίνεις θαμώνας.

 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από γνωστούς bartenders που εργάζονται σε μεγάλα μπαρ και ξενοδοχεία.

Ο καλός μπαρτέντερ συνδυάζει τη γνώση με τη δημιουργία και τις κοινωνικές δεξιότητες: δημιουργεί coctails αναμειγνύοντας διαφορετικά αλκοολούχα ποτά και αποστάγματα, προτείνει επιλογές και συχνά γίνεται θεατρικός για να αναδείξει τις δημιουργίες του. Μπροστά σε μια επιτυχημένη μπάρα βρίσκονται άνθρωποι που περνάνε καλά χάρη σε αυτόν που δουλεύει από πίσω.

  • Ιστορία Του Κοκτέηλ.
  • Γνωριμία με το Αλκοόλ.
  • Κλασσικά Κοκτέηλ.
  • Τρόποι Παρασκευής.
  • Επιτάχυνση διαδικασίας παρασκευής.
  • Πώληση και διασκέδαση πελάτη.
  • Χειροποίητη Παρασκευή Υλών.
  • Μοντέρνα Κοκτέηλ.
  • Αποστάγματα.
  • Γευσιγνωσία Αποσταγμάτων.
  • Αναλυτική Προσέγγιση Αποσταγμάτων.

  • μαθαίνεις τα μυστικά του bartending σε σύγχρονα εργαστήρια.
  • Διδάσκουν επαγγελματίες bartenders με μεγάλη εμπειρία σε bar και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των ποτών.

  • Επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης που επιθυμούν να λάβουν πιστοποιημένο δίπλωμα Bartender από έναν έγκριτο εκπαιδευτικό οργανισμό.
  • Σπουδαστές των ειδικοτήτων Τουρισμού-Επισιτισμού (Αρχιμάγειρες, Ζαχαροπλάστες, Ξενοδοχειακά κ.ά) που επιθυμούν να προσθέσουν μια πιστοποίηση με υψηλή ζήτηση από την αγορά εργασίας.