Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, ο συμμετέχων θα έχει την ικανότητα να κοστολογήσει σωστά προϊόντα και υπηρεσίες καθορίζοντας ένα κερδοφόρο επίπεδο τιμών. Θα είναι προετοιμασμένος να στελεχώσει θέσεις οικονομικού προγραμματισμού, διαχείρισης προμηθειών και να οργανώσει – διευθύνει επιτυχώς τα αντίστοιχα οικονομικά τμήματα σε πλήθος εταιριών. Απαραίτητο για κατάρτιση τιμοκαταλόγου στον κλάδο εστίασης.

  • Κοστολόγηση Προϊόντων, Υπηρεσιών και Εργασίας
  • Φύρες, Απώλειες, Κλοπές
  • Πρότυπη Κοστολόγηση προϊόντων και Φύλλο Κοστολόγησης
  • Πρακτική Εφαρμογή σε Excel
  • Υπολογισμός Περιθωρίων Συνεισφοράς
  • Τιμολόγηση Καταλόγου Προϊόντων

 

Διάρκεια: 3 ώρες

Κόστος: 45€ 

  • Κατανόηση ιδιαιτερότητας κοστολόγησης
  • Απόκτηση γνώσεων κοστολόγησης
  • Ανάπτυξη αντίληψης καθορισμού τιμών
  • Επαγγελματική αποκατάσταση
  • Επαγγελματική ανέλιξη
  • Εξυγίανση κοστολογικών προβλημάτων
  • Αύξηση περιθωρίου κέρδους
  • Μείωση εξόδων
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Επιχειρηματίες, δυνητικούς επιχειρηματίες, διευθυντές και προϊστάμενους τμημάτων οικονομικών, υπάλληλους προμηθειώνστελέχη εταιριών, fnbεργαζόμενους σε κλάδο εστίασης, ενδιαφερόμενους που θέλουν να εργαστούν σε θέσεις οικονομικής φύσεως.