ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Κορυφαία συνεργασία ΟΜΗΡΟΣ-Dr.Prinou στον τομέα Ομορφιάς!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου

Η Σχολή Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει τη σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με τα Dr. Prinou που εδώ και 54 χρόνια οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της ομορφιάς ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική αγορά!

Η Σχολή Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει τη σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με τα Dr. Prinou που εδώ και 54 χρόνια οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της ομορφιάς ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική αγορά!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου στον τομέα της Ομορφιάς σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες και εταιρείες του χώρου.

Οι σπουδαστές προγραμμάτων ΑισθητικήςΕπαγγελματικού Μακιγιάζ, Nail Art και Κομμωτικής έχουν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονα εργαστήρια, χρησιμοποιούν υλικά, εξοπλισμό και πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και πραγματοποιούν Πρακτική Άσκηση σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ομορφιάς.

Η μεγάλη αλυσίδα κοσμητικής ιατρικής Dr. Prinou και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 ΟΜΗΡΟΣ σε πρώτη φάση θα συνεργαστούν στο πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης Ιατρική Αισθητική και Παραϊατρικές Εφαρμογές.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία ανάμεσα σε έναν μεγάλο εκπαιδευτικό οργανισμό και μια εταιρεία με μεγάλη τεχνογνωσία στην Ιατρική Αισθητική!

Οι καταρτιζόμενοι που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα δια βίου μάθησης θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους καθώς θα εκπαιδευτούν πάνω στα καινοτόμα πρωτόκολλα Ιατρικής Αισθητικής που διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα Dr.Prinou!

Η αγορά εργασίας του σήμερα συναντά τους επαγγελματίες του αύριο μόνο στον ΟΜΗΡΟ!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111