Αθήνα
210 3806166
Πειραιάς
210 4190854
Λάρισα
2410 549360

Beauty, όπως Τέτα!

Αποκλειστική συνεργασία για τον Τομέα Ομορφιάς

Η κορυφαία nail artist Τέτα Καμπουρέλη και αποκλειστική συνεργάτης του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά τους επισκέπτες της έκθεσης Beauty 2017 που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Η Τέτα παρουσίασε τις νέες τάσεις της μόδας στο nail art και αποκάλυψε ότι φέτος θα «φορεθούν» και πάλι τα σκούρα χρώματα, μαζί όμως με πιο απλές γραμμές. Χωρίς να απουσιάζουν οι έντονες πινελιές και τα ιδιαίτερα σχέδια, το σχήμα μικραίνει και γίνεται πιο διακριτικό.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Τέτα Καμπουρέλη έγινε για λίγο «μοντέλο» και αφέθηκε στα χέρια της συνεργάτιδάς της Αθηνάς Κατσίφα. Οι δυό τους δημιούργησαν μαζί εντυπωσιακά σχέδια, παροτρύνοντας τους παρευρισκόμενους να τα εξετάσουν από κοντά ώστε να καταλάβουν τις λεπτομέρειες και τον τρόπο κατασκευής τους.

Για μία ακόμα χρονιά η αγαπημένη καθηγήτρια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, προσκεκλημένη των διοργανωτών της χειμερινής έκθεσης Beauty, χάρισε απλόχερα τις  πολύτιμες συμβουλές της στο κοινό που είχε κατακλύσει τη συνεδριακή αίθουσα του MEC.

Στη συνέχεια, οι «εκκολαπτόμενες» nail artists που σπουδάζουν στον τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρουσίασαν ξεχωριστά κοσμήματα και αξεσουάρ φτιαγμένα από υλικά που χρησιμοποιούνται για τα νύχια!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  Τηλεφώνησε
  Επικοινώνησε με το παράρτημα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θέλεις.

  Αθήνα:
  210 3806166
  Πειραιάς:
  210 4190854
  Λάρισα:
  2410 549360
  Αθήνα:
  info@omiros.gr
  Πειραιάς:
  infopeiraias@omiros.gr
  Λάρισα:
  thessaly@omiros.gr