Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.grInternet, Facebook, Google Adwords, Social Media: λέξεις που πρόσφατα μπήκαν στη ζωή μας για να σηματοδοτήσουν τη ριζική αλλαγή που έχει συντελεστεί στον τρόπο που επικοινωνούμε, κοινωνικοποιούμαστε και εργαζόμαστε.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ πρωτοπορεί με εκπαιδευτικά προγράμματα που συμβαδίζουν με τις τάσεις της εποχής και ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Το σεμινάριο Digital Marketing (Google Adwords, Facebook Campaigns, Instagram, Social Media κλπ) που προσφέρει το ΚΒΔΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ είναι ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές διοίκησης επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ που θέλουν να αποκτήσουν ένα απαραίτητο εφόδιο για να επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Tο σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο Google Adwords και το Facebook, τα δύο βασικά εργαλεία Digital Marketing, αλλά και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπτύσσονται ταχύτατα,  όπως το Twitter, το Instagram και το Pinterest.

Επίσης, σε ξεχωριστές ενότητες, οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο digital marketing γνωρίζουν τα μυστικά του email Marketing και του Affiliate Marketing, μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν πολύτιμα εργαλεία ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης (όπως το Google Analytics, το Google Webmaster & Tracking Tools) και καταρτίζονται σε βασικά θέματα Search Engine Optimization (SEO).
 
Με εφόδιο τις γνώσεις από το επαγγελματικό σεμινάριο Digital Marketing από το ΚΒΔΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ,  ο επαγγελματίας ή ο σπουδαστής του Μάρκετινγκ θα μπορεί να σχεδιάζει διαφημιστικές καμπάνιες στο Google Adwords και στο Facebook, να επιλέγει λέξεις-κλειδιά (keywords) και να βελτιστοποιεί καμπάνιες, να καταρτίζει digital marketing plans και να συντάσσει αναφορές (reports) εστιασμένες στην απόδοση των καμπανιών με βάση συγκεκριμένους δείκτες (Key Performance Indicators-KPIs).

Στο σεμινάριο διδάσκουν γνωστοί επαγγελματίες με μακρά ακαδημαϊκή και εργασιακή εμπειρία στον χώρο του digital marketing. 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάριο Digital Marketing στον πιο δυναμικό εκπαιδευτικό Όμιλο.

---Σε ποιους απευθύνεται

Τα επαγγελματικά σεμινάρια Digital Marketing στον ΟΜΗΡΟ απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και διαφήμισης και να αποκτήσουν ένα απαραίτητο εφόδιο για τη διάκρισή τους στον επαγγελματικό στίβο:

*Σε στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται στα τμήματα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων.

*Σε εργαζόμενους σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών web και digital marketing και σε διαφημιστικές εταιρείες. 

*Σε σπουδαστές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ.

*
Σε ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση σε ένα πολύ δυναμικό γνωστικό αντικείμενο.

Διάρκεια

60 ώρες.

Βεβαίωση

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου ηλεκτρονικής διαφήμισης παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ.
Το ΚΒΔΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ είναι Κέντρο Διά Βίου Μάθησης αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και συνεργάζεται με τον διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων Certa. 

Social Media Marketing (20 ώρες)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Youtube Ads
Google Plus
Pinterest
Instagram

Internet Marketing (20 ώρες)
Google Adwords
Email Marketing
Affiliate Marketing
Adsense

Εργαλεία Επιτυχίας (20 ώρες)
Google Analytics
SEO
Google Webmaster & Tracking Tools
KPIs
Marketing Plan