Γλυκές δημιουργίες με άρωμα βανίλιας

Ο κορυφαίος Pastry Chef Διονύσης Αλέρτας παρουσιάζει σε ένα τρίωρο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής:

• Γλυκό σε ποτήρι : κρέμα legere βανίλιας με crumble αμυγδάλου , coulis framboise και φρέσκα framboise
• Mousse λευκής σοκολάτας - βανίλια με τραγανή βάση πραλίνας και φρούτα του πάθους
• Κέικ βανίλιας με καμένο βούτυρο και γλάσο πορτοκάλι
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Αθήνας - Βερανζέρου 3!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 3 ΩΡΕΣ
ΚΟΣΤΟΣ : 50 €
ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κλείστε εγκαίρως θέση και ενημερωθείτε για τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια του κορυφαίου Pastry Chef Διονύση Αλέρτα στον ΟΜΗΡΟ.