Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.gr

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρέχει ένα από τα πιο περιζήτητα διετή εκπαιδευτικά προγράμματα Ζαχαροπλαστικής σε συνεργασία με πολύ γνωστούς επαγγελματίες του χώρου όπως ο Διονύσης Αλέρτας.

Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία των καθηγητών του ΟΜΗΡΟΥ στον τομέα "Τουρισμού και Επισιτισμού" και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής στο Κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης-2 ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει διετή, μονοετή, αλλά και θεματικά σεμινάρια που εστιάζουν στις νέες τάσεις στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε εργαζόμενους του κλάδου που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση ως νέοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αλλά και σε μεμονωμένα άτομα που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας
και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια.

Διοργανώνονται τα εξής τρίωρα θεματικά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής:

Μπισκότα: cookies, βουτήματα, soft cookies και άλλες γλυκές αμαρτίες για μικρούς και μεγάλους.

Γλυκά στο ποτήρι: Κρέμες, Μούς και Μπαβαρουάζ σε συνδυασμό με κραμπλ (crumble), μπισκότα και σαβαγιάρ (savoyard).

Κρέμες κατσαρόλας: Πανακότα, Κρεμ Μπρυλέ, Κρεμ Καταλάν, Κρέμες Βουτύρου και κρέμες κατσαρόλας.

Γλυκά με σοκολάτα: μους, τάρτες, υγρά κέικ, brownies και τρουφάκια για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Τα μυστικά του Κέικ: γνωστά Κέικ φτιαγμένα με βασικές τεχνικές αλλά και με παραλλαγές.

Τάρτες:  τάρτες φρούτου, φρατζιπάν, lemon pie, apple crumble, σοκολατένιες τάρτες και τάρτες με φρούτα του δάσους.